Gyakran ismételt kérdések

 

Mekkora méretű színpad szükséges a zenekarnak? 
Minimum 6x4 méteres színpad vagy technikai terület szükséges a zenekar komfortos elhelyezkedéséhez. A színpad megléte egyébként nem feltétel, de a zenekar jól láthatósága, a tömegből való kiemelése miatt előnyös, ha van.

 

Milyen alapvető feltételeket kell biztosítanunk a zenekar számára? 
Zárható öltözőt, megfelelő helyszíni áramforrást, nyugodt és méltó fellépési körülményeket, catering ellátást kérünk biztosítani.

 

Hány fővel és milyen felállásban lépnek fel? 
Igény szerint 6, 7, 8 és 9 fős felállásban vállalunk fellépést. Az alapfelállás: énekes, énekesnő, dob, basszusgitár, gitár, billentyű. A továbbiakban énekesnővel, szaxofonossal és kongással tudunk bővülni.

 

Játszanak-e háttérzenét?
Természetesen, többféle stílusú akusztikus háttérzenei műsorral rendelkezünk.

 

Hogyan lehet megrendelni a zenekari előadást? 
Az előadást minden esetben írásban, szerződéskötéskor minimum 30% előleg megfizetésével lehet megrendelni.

 

Hogyan és mikor kell kifizetni a teljes fellépti díjat?
Átutalásos kifizetés esetén a fellépést megelőző napon meg kell érkeznie az utalásnak a cég bankszámlájára. Készpénzes kifizetés esetén a helyszínen, a fellépés megkezdése előtt, a technikai készenlét után kell kifizetni a fellépti díjat. 

 

Milyen hosszú műsoridővel rendelkeznek? 
Teljes zenei repertoárunk 6x60 perces műsoridőre elegendő.

 

Milyen stílusú zenét játszik a zenekar? 
Műsorunk pörgős, dinamikus slágerekből áll, melyben minden korosztály megtalálja a kedvére valót. Előadásunk interaktív, rugalmasan kezeljük a közönség igényeit, ha szükséges, változtatunk az előre megírt műsor menetén.

 

Játszanak-e mulatószenét?
60 perces mulatószenei repertoárral rendelkezünk. Igény esetén zenekarunk prímással is kibővíthető a műfaj még hitelesebb interpretálása érdekében.

 

Összeállíthatjuk-e a zenekar műsorát? 
Az aktuális zenekari repertoárlista alapján van arra lehetőség, hogy a megrendelő állítsa össze a zenekar műsorát. Az ilyen jellegű igényeket kérjük, a rendezvény előtt 30 nappal, írásban jelezni a zenekarvezető felé.

 

Vállalják-e kívánságdalok betanulását? 
Rendezvényenként 2 kívánság dal betanulását vállaljuk, de kizárólag abban az esetben, ha azokat a rendezvény időpontját megelőzően 30 nappal írásban közlik a zenekarvezető felé.

 

Milyen ellátást kell biztosítani a zenekarnak? 
Esküvőkön, céges rendezvényeken egyszeri meleg étkezést kérünk biztosítani. Amennyiben a rendezvényen büféasztal jellegű az étkeztetés, úgy az is megfelelő számunkra. Emellett ásványvíz, rostos üdítőitalok és kávé bekészítését kérjük a zenekari öltözőbe.

 

Fogyasztanak-e alkoholt a fellépések alkalmával? 
A produkció tagjai mind az előadást megelőzően, mind pedig az előadás teljes ideje alatt mellőzik az alkoholfogyasztást!

 

0
0
0
s2sdefault