Hírek

Kultúrbulik 2017

A KULTÚRBULI sorozat tavasszal is folytatódik:

 

Április 8. Vác, Rubra étterem (Jegyár: 3.000 Ft/fő)

Április 16. Bag, Művelődési ház, HÚSVÉTI BÁL (Jegyár: 2.500-3.500 Ft/fő)

Május 20. Nagykáta, Művelődési ház (Jegyár: 2.000-2.500 Ft/fő)

0
0
0
s2smodern

Mága Zoltán is a Pesty Party Showbandet választotta

Mága Zoltánt óriási partival köszöntötte családja. Közel 200 barátja és támogatója gratulált a hegedűművésznek 43. születésnapján. Igazán megtisztelő, hogy a sok-sok prominens személyiség között bennünket kért fel az est jó hangulatának megteremtésére. A fotón feltűnik Lajsz András is, aki szintén meghívott vendég volt. Természetesen a közös éneklés ezúttal sem maradhatott el.

0
0
0
s2smodern

Lajsz András ismét mikrofont ragadott

Zenekarunk "állandó" barátja és hazánk első számú koktélfelelőse, Lajsz András ismét mikrofont ragadott. Segítségére volt ebben Németh Csaba, a Hoppáré zenekar prímása, aki mellesleg a Győri Nemzeti Színház kiváló muzsikusa is. András óriási showman, Csaba pedig egy hihetetlenül jó muzsikus. Óriási élmény volt a közös muzsikálás, a vendégek nagy-nagy örömére. Még találkozunk!

0
0
0
s2smodern

Matiné műsor Galgahévízen

Március 4-én, szombaton, az esti Kultúrbuli előtt közkívánatra, délután 17 órától egy 90 perces Matiné műsort tartunk kicsiknek, nagyoknak, 7-17 év közötti fiataloknak, olyanoknak, akik nem jöhetnek el az esti, felnőtteknek szóló buliba. A "megfelelő" zenei nevelés már gyermekkorban fontos! Ne Alma és Kaláka dalokra számítsatok, sokkal inkább Wellhello, Ocho Macho és Halott Pénz slágerekre, de lesz Republic, Rihanna, LMFAO és Bikini is! Jegyek limitált számban kaphatók! Jegyárak: 500 Ft (gyerek, diák), 1.000 Ft (felnőtt). Jegyrendelés a +36-70-317-9393 számon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehetséges.

0
0
0
s2smodern

Liftben ragadva

Szombat este a győri fellépésünk szünetében a liftben ragadtunk. Izgalmas, de az oxigén fogytával feszült 20 percben volt részünk, de szerencsésen megúsztuk a kalandot. A fotó a bennragadásunk pillanatát örökítette meg.

 

0
0
0
s2smodern